Gå direkte til innhold

Programmet BIONÆR har som hovedmål å utløse forskning og innovasjon for verdiskaping i norske biobaserte næringer. BIONÆR skal arbeide brukerorientert og i kontinuerlig læringsmodus for å løse utfordringer gjennom finansiering av forskning og innovasjon for å fremme bioøkonomien.

Nyheter

 • ERANet-LAC utlysning på bioøkonomi

  Biodiversitet, klimaendringer, bioøkonomi, energi og helse er temaene for den første ERANet-LAC utlysingen, som nå er publisert.

 • Viser matproduksjon i krise og de nye mulighetene

  Bier dør over hele verden. En teaterforstilling i kveld forteller hvor kritisk det er for om vi klarer å forsyne jordens befolkning med nok mat i fremtiden. I neste uke kan du la deg inspirere og se nye matprosjekter som satser på bærekraftig produksjon i Oslo.

 • Vellykket søknadsprosess i BIONÆR

  Vedtak om midler kommer i desember

  BIONÆR mottok over 150 skisser i vår, og 72 av disse sendte inn søknad til september-fristen. Programmet er fornøyd med prosessen. Nå behandles søknadene. I midten av desember kommer vedtaket om hvilke prosjekter som mottar midler.

Flere nyheter

Kalender

 • 23.09.14 - 23.09.14

  Nasjonal konferanse om JPI FACCE

  Mange har sikkert hørt forkortelsen JPI FACCE, uten å vite helt hva det er. For å gi deg mer kunnskap om dette virkemiddelet, inviterer Norges forskningsråd, i samarbeid med Landbruks- og matdepartementet (LMD), til en nasjonal bli-kjent-konferanse i Oslo 23. september.

 • 24.09.14 - 24.09.14

  Konferanse om bioøkonomi: Den bioøkonomiske våren er her!

  Om fremtiden skal bli bærekraftig, må vi utnytte de fornybare råstoffene bedre og smartere. Forutsetningen er at næringsliv og investorer griper sjansen.

 • 29.09.14 - 29.09.14

  "The power of visualization"

  Vitenparken Campus Ås med samarbeidspartnere inviterer til seminaret ”The power of visualization”. Teknologi overført til nye områder og brukervennlige grensesnitt inspirert av spilldesign gjør avansert visualiseringsteknologi tilgjengelig for stadig flere brukere.

Bioøkonomikonferansen

Den bioøkonomiske våren er her!

 24. september i Oslo. Meld deg på